Güvenli Alan Zemin Etiketi

Güvenli Alan Zemin Etiketi Nedir?

Güvenli Alan Zemin Etiketi marketlerdeki tüketicilerin korona virüsünden sosyal mesafe kurallarınca korunması ve hastalığın bulaşmasının önlenmesi amacıyla zemine yapıştırılan uv baskı ile üretilmiş özel üretim sticket etiketlerdir. Tüketiciler genel olarak gün içerisinde bir çok farklı etiket türü ile karşı karşıya kalmaktalar. Eşyalardaki üretim etiketi, gıdalardaki ve ilaçlardaki son kullanma tarihi etiketi, eczanelerdeki dezenfektan ların etiketi de bunlardandır. Bunun yanı sıra etiketler günümüzde mağaza camlarında, firma tanıtımlarında veya işletmelerin logosunu belirli noktalara koyması ile karşımıza çıkmaktalar. Firmalar etiketin seçimi sırasında kaliteli malzeme, iyi tasarım ve uygun fiyata dikkat etmeleri gerekmekte. Güvenli Alan Zemin Etiketi tasarımlarını kaliteli işçilikle ve uygun fiyatla yapmaktayız. Bir çok farklı materyal üzerinden etiket tasarımı yapılabilmekte, etiket tasarımlarının fonksiyonları kullanım alanına göre değişiklik göstermekte. Günümüzde şantiye, kimyasal madde üreten iş yerleri veya sanayi alanlarında ise metal etiket veya uyarı etiketleri kullanımları zorunlu hale gelmiştir. Bu tür etiketler genel olarak makine kullanımı, çevre güveliği ve işçi güvenliği adına yapılmaktadır.

Güvenli Alan Zemin Etiketi Ne İşe Yarar?

Korona Mesafeni Koru Zemin Etiketi bilgilendirme  ve uyarı etiketi niteliği taşımaktadır. Koronavirüs hastalığı (COVID-19) grip ve benzeri virüslerden kaynaklanan bulaşıcı ve ağır  bir hastalıktır. Bu kronik tehdit kuru öksürük, ateş ve daha ciddi vakalarda nefes almada zorluk gibi belirtilerle birlikte solunum yolu sıkıntılarına da (grip gibi) yol açmaktadır. Ellerinizi sık sık sabunla yıkayıp, yüzünüze ve gözlerinize çıplak elle değmekten kaçınarak ve soğuk algınlığı,grip geçiren şüpheli kişilerle yakın temasta (1 metre) bulunmayarak kendinizi güvenle koruyabilirsiniz. Korona broşür baskısı ile bu temel bilgileri edinmiş olursunuz.
Korona Mesafeni Koru Zemin Etiketi mağaza, alışveriş merkezleri, bankalar, hastaneler, eczaneler, market vb. alanlarda koronavirüse dikkat çekerek 1 metre sosyal mesafe oluşturarak hastalığı bulaştırmayı önlemek amaçlı hazırlanmış basılı ürünlerdir.  Bu sayede hem müşterileriniz, hem de kendiniz için daha güvenli bir ortam oluşturmuş olursunuz.

Dezenfektan Ne İşe Yarar

Koronavirüs tehditi en çok, hastalığa yakalanmış bireyler öksürdükleri veya aksırdıkları esnada havadan temasla bulaşmakta. Ayrıca kişilerin, üzerinde virüs bulunan bir yüzeye veya nesneye dokunup daha sonra kendi gözlerine, burunlarına veya ağızlarına dokunmaları yoluyla da bulaşır. Bu yüzden dezenfektan la elleri korumak, covid-19 siperlik veya Yüz Koruyucu Maske Kalkan  kullanımı çok önemlidir. Sosyal mesafe kuralına uyulmalıdır. Topluluk içerisinde 1 metreden yakın mesafeli yerlerden kaçınılmalıdır. Ciddi bir durum söz konusu olmadıkça hastanelere gidilmemelidir.

Ürün KULLANIMI:

  • Ürünü yapıştırmadan önce, yüzeyi iyice temizleyiniz.
  • Etiketi yapıştırırken, hava kalmaması ve zemine etiketin düzgün yapışması için spatula veya benzer bir düz alet yardımıyla üzerinden geçiniz.
  • Güçlü yapışkanı ve ekstra koruyucu laminasyonu sayesinde 2 aya kadar dayanıklı.
  • Kirlenmesi halinde, bez ile kolayca temizlenebilir.
  • Üründe bozulmaya sebep olacak yoğun su vb. sıvılara maruz bırakmayınız.
  • Düz zeminlerde kullanıma uygundur,girintili  taşlı zeminlerde kullanmayınız.

Güvenli Alan Zemin Etiketi Hangi Sektörlerde Kullanılmaktadır?

Güvenli Alan Zemin Etiketi marketler otobüsler duraklar hastaneler vbde kullanımı zorunlu olan etiketi uv baskı kalitesinde 333ten bastırın. Folyo veya laminasyon seçeneği mevcuttur.  Bildilendirme niteliği taşıyan etiketler sektör içerisinde etiketler gıda, kozmetik, sanayi veya tekstil sektörlerinde sıkça kullanılmaktadır. Bu sektörlerin yanı sıra taşımacılık, elektronik, otomotiv veya turizm sektöründe de sıkça etiket kullanımı yapılmaktadır. Korona Mesafeni Koru Zemin Etiket kullanımının en önemli unsuru ise kullanıldığı alan ve verdiği mesajdır. Markanızın ve firmanızın amacına göre iyi bir etiket tasarımı seçmeniz oldukça önemlidir. Özellikle etiketler markanın imajını ve bilinirliğini kaliteli bir şekilde sürdürmesi açısından oldukça önemlidir. Markanıza göre iyi bir etiket seçimi için Ankara etiketçi firma ile iletişime geçebilir, markanızı en iyi yansıtacak etiket tasarımına karar verebilirsiniz. Markanın ürün ve hizmeti sırasında iyi bilgi aktarması, tüketici tarafından oldukça dikkat edilen konulardan biridir. Bilgi verici etiket tasarımları veya reklam amaçlı kullanılan etiketler birbirinden farklı ve özel olarak tasarlanması gerekmektedir. Firmalar yasal zorunluluk dışında tanıtım veya reklam amaçlı etiket tasarımı talebinde bulunabilir. Yapılacak olan etiketlerin malzemesi ve türü oldukça önemlidir. Ankara etiketçi firma ise kişilere bilinen etiketler ve tasarımlar sunmaktadır kullanılan malzemeler son sınıf olmakla beraber markalara uzun süreli etiket kullanımı garantisi vermektedir.


Kaynak : https://www.333reklam.com/guvenli-alan-zemin-etiketi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Acil Durum Levhaları

Uyarı İkaz Levhaları