Toptan Folyo Baskı Etiket

Baskı dünyasında her geçen gün ortaya çıkmaya başlayan değişimler ile beraber firmalar artık sadece klasik tarzdaki baskı çalışmalarını incelemiyor, bununla beraber kendilerine en uygun olacağını düşündükleri tarzdaki baskı işlemleri içerisinden seçimlerini yapmaya özen gösteriyorlar. Yaptıkları doğru çalışmalar ile beraber gerek reklam gerekse tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları adına en uygun etiketleri bularak bunlar ile alakalı baskı çalışmalarını kolaylıkla yaptırabiliyorlar. Folyo etiket çeşidi de yine en fazla hakkında araştırma yapılan etiket türleri içerisinde yer alıyor. Plotter adı verilmiş olan makineler sayesinde arzu edilen her türlü şekilde hazırlanılabildiği için, toptan folyo baskı etiket araştırmaları firmalar için son derece önemli bir hale gelmiş oluyor.
Bunun yanı sıra son dönemlerin gözde baskı çalışmalarından bir tanesi olan dijital baskı ile folyo etiket çalışmalarının yapılması sayesinde toptan folyo etiket üretimi sonrasında ortaya oldukça şık tarzda etiketler çıkmış oluyor. Genel itibari ile folyo etiketler farklı şekillerde kullanılması adına farklı alt kategorilerde hazırlanıyor. Böyle olunca da artık sektör fark etmeden firmalar kendi isteklerini en etkili şekilde ortaya koyacağı tarzdaki folyo etiketleri seçmeleri daha öncesinde olmadığı kadar kolay bir hale geliyor. Aynı diğer etiket modellerinde olduğu gibi folyo etiket konusunda da üzerinde dikkatlice durulması gereken pek çok farklı detay bulunuyor.

Bunun en büyük nedenlerinden biri de toptan folyo baskı etiket çalışmaları sırasında yapılacak hata sonrasında etiketlerin hepsinin hatalı şekilde üretilebileceğidir. Bu konuda ortaya koyulacak olan en büyük örneklerden biri de boru tarzı kıvrımlı yüzeylerde hangi tarzda etiketlerin kullanılması gerektiğidir. Klasik tarzdaki alüminyum etiketler böylesi yüzeylerde ne kadar istenirse istensin rahat bir şekilde kullanılamaz. Böyle olunca da devreye alüminyum folyo etiketler girer. Folyo etiketlerin diğer bir özelliği de kendinden yapışkanlı şekilde hazırlanmasıdır. Arka kısımlarında yer alan yapışkanlı madde sayesinde folyo etiket istenilen yüzeye oldukça güçlü şekilde yapıştırılıyor ve etiket çok uzun süreler boyunca sorunsuzca yapıştığı yerde kalıyor. Öyle ki yaklaşık olarak dereceye kadar olan sıcaklıklara karşı bu etiketleri rahatlıkla kullanmak da mümkün oluyor.
Yapılacak toptan folyo baskı etiketi imalatı sırasında eğer ki fosforlu ışık yansıtma özelliğinin bulunması istendiği zaman tercih lümen folyodan yana olduğunda istekler rahatlıkla yerine gelmiş olacaktır. Fakat lümen folyo çeşitleri ağırlıklı olarak iç mekanlarda tercih edilmektedir. Bu etiketler güneş ışığı ya da yapay ışık kaynağı ya da güneş ışığından yarım saat boyunca toplayacağı ışığı belirli bir zaman boyunca yaymış olacaktır. Klasik tarzdaki etiketlerin aksine çok uzun süreler boyunca kullanılabilen folyo etiketler sayesinde artık firmalar gerekli gördükleri her alanda folyo etiketler ile alakalı incelemeler yaparak diledikleri modeldeki folyo etiketleri toptan olacak şekilde hazırlatma olanağına erişmiş oluyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Acil Durum Levhaları

Uyarı İkaz Levhaları