Ankara Etiket Baskı, Etiketin kullanım alanı çok geniş bir materyaldir. Bu sebepten ötürü pek çok sektörde ürünlerin tanıtımı, bilgileri vb. gibi ihtiyaçları karşılamak için ihtiyaç duyulur. Normal bir etiket üzerinde bulunabilecek bilgilerden bazıları;
  • Firma / İşletme adı,
  • İmalat yeri,
  • Malzeme cinsi,
  • Ürün / Mazleme İçeriği,
  • Fiyat Bilgileri gibi daha birçok bilgi içerebilen etiketler üretilebilir.
Firmamız etiket tasarım ve baskısı konusunda uzman personelleri ile her sektör bünyesindeki ürünler için tasarım ve baskı hizmetini vermektedir. Kaliteli baskı ve buna karşılık oldukça makul seviyede fiyat teklifi ile yıllardır işletmelerin memnuniyetini kazanmıştır.
Ankara Etiket Baskı Tasarımı Nasıl Yapılır?
Ankara Etiket Baskı, kullanım alanı oldukça geniş bir materyaldir. Bu yüzden dolayı etiket tasarımında önemli olan kriterler, kullanım alanına ve ilgili firmanın kurumsal kimliğine göre özel olarak belirlenir.
Genel olarak etiket tasarımında ise şu esaslar dikkate alınır;
  • Etiket üzerinde ifade edilmesi gereken standart bilgiler; imalat yeri, ham maddeleri, türü ve diğer genel niteliksel özellikleri açık ve net anlaşılır bir şekilde yer almalıdır.
  • Etiketin yapısal özellikleri ise belirli bir standarda bağlı kalınması yerine ilgili ürün ile uyum sağlayacak bir şekilde belirlenmesi daha doğru olacaktır. Bu nedenden dolayı; ebat, kalınlık ve renk gibi yapısal özelliklerin belirlenmesi aşamasında genellikle ilgili ürün temel alınır.
  • Kurumsal kimliğin ya da diğer bir ifade ile marka saygınlığının doğru ve etkili bir şekilde yansıtılabilmesinde etiketin malzeme kalitesi son derece önemli olmaktadır. Bu nedenden dolayı birinci sınıf baskı öneririz.
Bu aşamada uzman bir grafiker ekip ile çalışıyor olmak önemlidir ve firmamız bu konuda beklentilerinizi karşılar.

Etiket genel manada bir tanımla;

Bir malın, ürünün, gıda ve giysinin tüm özelliklerini, türünü, imalat yerlerini, ham maddelerinin ve katkı oranları ile miktarlarını ve fiyat gibi niteliksel ihtiyaçları tanımlamasıdır.
Fransızca bir kelime olan ve etiquette kelimesinden dilimize çevrilen etiket naylon veya kâğıt gibi farklı malzemelerden yapılır.
Etiketi günümüz dünyasında, aklınıza gelebilecek tüm üretici ve satıcı iş kolunda yapılacak işlerin sistematik biçimde işlemesini sağlayabilen yönlendirici notlar olarak ta tanımlanabilmektedir. Etiket her ebat ve büyüklükte, istenilen kalınlık ve renkte üretileceği için içerdiği ürün ile özdeşleşecek marka değerini de yakalayabilmektedir.
Etiketleri kullandığı alanlara, sektörlere göre sınıflandırabileceğimiz gibi fiyatlandırma ve belirteç olarak ta ayrı bir kategoride değerlendirebiliriz. Örneği gıda etiketleri üzerinde son kullanma tarihleri, gıdanın içindeki katkı maddeleri ve katkı oranları yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Acil Durum Levhaları

Uyarı İkaz Levhaları