Metal Etiket Fiyatları

mETAL ETİKET NEDİR?

Metal Etiketler güzel görünümleri ve kullanım ömürleri sayesinde birçok firma/işletmelerde kullanımı tercih edilmektedir. Peki metal etiketlerin çeşitleri nelerdir?  Alüminyum, pirinç, çelik ve krom gibi metallerin üzerinde kabartma kullanımı ile kabartmalı metal etiketler reklam ve tanıtım amacıyla da her geçen gün daha çok tercih edilmektedir. Bu Arada Metal Etiket Fiyatları İçin İletişime Geçebilrisiniz. Metal etiket üzerine neler basılarbilir? Üzerinde şirket logonuzu, çalışan bilgileri, ürün bilgileri isterseniz logonuzu 3 boyutlu basımı ve benzeri baskıları yaptırabilirsiniz! Bu yaptırmış olduğunuz etiketi, Mobilya, Elektronik, Otomotiv gibi alanlarda kolayca kullanabilirsiniz! Gofre olarak da adlandırılan kabartma etiketleri; metal etiketlerin üzerine kabartmaların yapıldığı etiketler olarak tanımlanabilir. Göze çarpan ve kalite algısı yaratan gofre etiketler farklı formlarda üretilebilirler. Öncelikle logoların ve marka isimlerinin özel tekniklerle ve boyalarla basılması akabinde kabartma uygulamasının gerçekleştirilmesi ile üretilen gofre etiketler; uzun ömürlüdür ve hem dış hem de iç hava koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır.

KABARTMALI METAL ETİKET NASIL YAPILIR?

Kabartmalı metal etiket yapımında ilk olarak etiketin kullanılacağı yere bağlı olarak imal edileceği metal türü belirlenir. Bakı yapılacak olan tasarım belirlendikten sonra metal üzerine işlenir. Özel boya ya da teknikler kullanılabilir. Tüm renkler ve tasarımlar metal üzerine işlendikten sonra kabartma işlemine başlanır. Son derece titizlikle işleme alınan metal etiket daha sonra 3 boyutlu olarak kabartılacak kabartma işlemine geçilir. Son olarak yapışkanlı bantların kullanılmasının ardından metal etiketi talep eden talep sahiplerimize teslim edilebilecek hale gelir.

METAL ETİKET DAYANIKLI MI?

Metal etiketlerin en iyi ve en büyük özelliği uzun süre dayanıklı olmalarıdır. Farklı farklı metallerden üretilebilen metal etiketler; yağmur, soğuk, kar, sıcak, ve nem gibi hava koşullarından etkilenmezler. Böylece hem iç hem de dış mekanlarda rahatça kullanılabilir. Metal etiketler markaların uzun süreli reklamını yapar. Ürünlerinizin üzerinde uzun süre dayanıklı logonuzu taşıyan etiketin önemini düşünün! Farkı kalınlık, boyut ve şekillerde üretilebilen metal etiketler markaların prestij kaynağına dönüşür.

METAL ETİKET NASIL GÖRÜNÜR?

Metal etiketin dayanıklılığından bahsettik. Dayanıklılık her ne kadar önemli olsa da estetik görümümü de bir o kadar önemlidir. Metal etiketin estetik olmasının tek unsuru tasarım değildir. Bu yüzden işinizi bu konuda uzmanlara bırakmanızı öneririz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Acil Durum Levhaları

Uyarı İkaz Levhaları