Metal Etiket Nedir?

Metal Etiket, bir ürünü üreticisi tarafaından markanın / firmanın kimlik bilgilerinin bulunduğu, ürünün özellikleri gibi bilgileri taşıyan etiket materyallerinden birisidir. Bir ürünün ömrü garantisi vs. uzun ömürlü olması gerekmektedir. Buna paralel olarak da metal etiket ömrünün de uzun aynı zamanda ısıya, suya dayanıklı olması gerekmektedir. İşte tam da bu yüzden biz buradayız Müşterilerilerimizin sorunlarını çözmek için son derece profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. Ürettiğimiz metal etiketler kırılgan olmayan, ısıya dayanıklı, her türlü hava koşullarında boyası ve yazıları akmayacak şekildedirler.

Ürettiğiniz ürünün üzerinde yıllar geçse de sizi tanıtacak, reklamınızı yapacak olan metal etiket tasarımınız tasarım dalında uzman kadromuz tarafından yapılmaktadır. Metal etiketlerimizin gerek sayısı, gerek özellikleri bakımından gerekse siz müşterilerimizin istek ve arzularına en uygun ve realist olarak hareket ediyoruz.

Metal etiket firmamızın kendi imalatıdır. 333 Etiket olarak temiz bir işçilik ile üretim yapmaktayız. Metal etiket her hangi bir ürün üzerine asit oyma tekniği ile yapılan bir malzemedir. Metal Etiketin pek çok çeşitleri vardır. Mesela bir makine üzerine, makine bilgileri hakkında, veya bir kepenk üzerine marka bilgilerini içeren bir metal etiket yapıştırılabilir. Metal etiketler genelde alüminyum malzeme ile veya eloksal alüminyum malzeme ile yapılır.  Eloksal alüminyum malzeme üzerine serigrafi baskı ile baskılama yapılır.

0.40-1.0 mm arası alüminyum malzeme üzerine özel boyalarla baskı yapılır. Korozyon ve oksitlenmeye karşı dayanıklı olan malzemeler kullanılır. Alüminyum etiketlerin boya tutuculuğu çok yüksek bir malzemeden yapılır. Eloksallı Alüminyum Etiket istenilen kalınlıkta yapılmaktadır. Doğa şartarına, sıcaklığa ve kimyasal maddelere direnç en üst seviyededir. Firma bilgileri, Ürünlerin tanıtımı ve özellikleri, seri numaraları, imal yılı, vs. gibi açıklayıcı bilgileri tüketiciye iletmek amaçlı kullanılır. Kullanım alanı çok geniş olup farklı ebat, boyut ve kalınlıkta tercih edilebilir. Metal Etiketler de Müşteri talebine ve malzeme türüne göre birden fazla renk uygulanabilir. Çift taraflı bant veya perçin ile montaj yapılır.Kullanılan alanların başında makina sektörü gelmektedir. Sanayinin birçok alanında kullanılmaktadır. İster yapışkanlı istenirse perçinli olarak  üretilmektedir.

Üretiminde en uygun ve kaliteli bir hizmet için bizi arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Acil Durum Levhaları

Uyarı İkaz Levhaları