Kına İçin Özel Tasarım Etiket

Kına İçin Özel Tasarım Etiket  

Özel günler her zaman heyecan veren anları barındırır. Bunlardan en güzeli ve en bekleneni genelde düğün ve kına törenleridir. Artık kına için organizasyon şirketi ile anlaşmak, çok tercih edilen bir yöntem oldu. Kınalarda giyilen özel kıyafetler ve özel dans şovları ile farklı bir kına yapmak isteyenlerin büyük paraları gözden çıkarması gerekiyor. Siz de organizasyon şirketi ile kına yapmak istemeyen kişilerdenseniz, evde hazırlayabileceğiniz küçük hediyelikler ile kendi kınanızı farklı kılabilirsiniz. Herkes en güzel şekilde kına gecesinin olmasını ister. Ama düğün döneminde yapılan masraflar arasında bazı lüks sayılabilecek ihtiyaçlara sıra gelmeyebilir. Siz de maliyeti düşük küçük hediyeler ve özel tasarım etiket ile kendiniz hediyelerinizi hazırlayabilirsiniz.

Kına Gecesi İçin Hediye Alternatifleri

Kına gecesi için tercih edilebilecek çok hediye alternatifi vardır. Bu sizin isteğinize ve zevkinize bağlıdır. Ayıracağınız bütçe de çok önemlidir. En çok dağıtılan hediyeler ise yelpaze, minik bir ayna ve fulardır. İstediğiniz hediyeyi seçtikten sonra, kına gecesine katılacak kişi sayısı kadar hazırlık yapmalısınız. Hediyelerin üzerine adınızı, kına gecenizin yapıldığı tarihi ve eşinizin yazmak, en çok yapılan hazırlıktır. Böyle adınız, kına gecesi tarihiniz ve eşinizin adını eklediğiniz hediyeler dağıttığınız herkes için minik güzel bir hatıra olacaktır. Bu hediyelere tek tek tüm bilgileri yazmanız çok zordur. Bu durumda kına için özel tasarım etiket yaptırarak, hediyelerinizin üzerine kolayca yapıştırabilirsiniz. Kendiniz hazırladığınız ve özel tasarım etiketler yapıştırdığınız hediyeleriniz size çok ucuza gelmiş olacak. Düğün zamanı sürekli çıkan masraflar hiç bitmez. Bu nedenle büyük masraflardan kaçınmak, bütçeniz için daha yararlı olacaktır. Düğün çok maliyetli ve fazla para giden bir özel gündür. Bu güne gelene kadar iki taraf da birçok masraf yapar. Evlenecek çiftler için alışverişler yapılarak, yeni evleri yerleştirilir. Düğün sonrası çok borç ile zorluk çekmemek için, düğün sırasında yapılan gereksiz harcamalara dikkat edilmelidir. Lüksün sonu yoktur. Herkes bütçesi yettiği kadar en iyi düğünü yapmaya çalışır. Önemli olan bu özel ve güzel günün güzel hatıralar ile gülümseyerek hatırlanmasıdır.

Özel Tasarım Etiket Nasıl Hazırlanır?

Özel günlerinizde kullanmak üzere etiket hazırlamanın, birçok yolu vardır. Bu yollardan en çok tercih edileni internet üzerinden hazır şablonlarlar yardımıyla size özel etiketi yapabilirsiniz. Bu etiketin maliyeti de çok ucuzdur. Hazırlayacağınız hediyeler kadar etiket bastırarak, hediyelerinize tek tek yapıştırabilirsiniz. Hazırladığınız hediyelere takacağınız etiketler ile şirin bir hediyelik hazırlamış olursunuz. Hediyeleriniz dağıttığınız kişilere bu etiketler ile hep sizi hatırlatacaktır. Etiketlerin istediğiniz zaman elinize ulaşması için, önceden sipariş vermeyi unutmayın. Kına gecenize hazırlık yaparken, hediyelik hazırlıklarınızı önceden tamamlamanız daha iyi olacaktır. Son zamanda biriken işler ve heyecan ile son kalan işlerle uğraşmak için zaman kalmayabilir. Kına İçin Özel Tasarım Etiket  üretimi kısa süren bir işlem olsa da son zamana bırakılmaması gerekenlerdendir.

Organizasyon Şirketleri İle Yapılan Hazırlıklar

Organizasyon şirketleri, özel günleriniz için tüm hazırlıkları yaparak sizi büyük bir dertten kurtarır. Bütçeniz organizasyon şirketi ile özel gün hazırlamaya yetiyorsa, bu seçeneği tercih edebilirsiniz. İşinde uzman ve tecrübeli olan organizasyon şirketlerini tercih etmeniz önemli bir konudur. En güzel ve özel gününüzde yaşanabilecek her aksilik sizi çok üzer. Özellikle düğün ve kına gecesi gibi özel günlerin bir daha tekrarı olmaz. Her gelin ve damat bu özel günlerini sorunsuz bir şekilde yaşamak ister. Anlaştığınız organizasyon şirketi sizin için her şeyi düşünüp yapacaktır. Düğünden önce karar verdiğiniz konsepte göre hediyelikler hazırlar ve üzerine özel tasarım etiket yapıştırırlar. Bu hediyeler ile birlikte diğer istediğiniz her aktivite kına gecenizde yapılabilir. Önemli olan sizin ne istediğinizdir. Özel dans şovları yapılabilir. İsteğinize göre siz de bu danslara katılabilirsiniz. Özellikle çok çevresi olmayan gelinler, kına gecelerinde organizasyon şirketlerini tercih ederler. Bu şekilde kına geceleri sönük geçmez. Yapılan danslar ve şovlar ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatabilirsiniz. Gelinlerin zevkine özel bir çok kaftan çeşidi ile istediğiniz kaftanı giyebilirsiniz. Organizasyon şirketlerin bu konuda çok fazla çeşidi vardır. Mutlaka seveceğiniz ve beğeneceğiniz bir kaftan olacaktır. Kına gecelerinde eski zamanlardan beri geline hazırlanan kınadan dağıtılır. Misafirlerden kına isteyenler alır. Bu kınalar küçük kutulara koyulur ve üzerine özel tasarım etiket yapıştırırlar. Kına gecenizin tarihi ve adınızın olduğu bu minik kına keseleri ile güzel bir hediye dağıtmış olursunuz. Bu kınalardan kendinize de ayırmayı unutmayın. Böylece kına gecenizin üzerinden çok zaman geçse bile hoş bir hatıra olarak evinizde saklayabilirsiniz.
Kişiye Özel Hazırlıklar Yapmak İçin Özel Tasarım Etiketler Kullanın
Düğün ya da kına gecesi dışında sevdiğinize ya da ailenize küçük sürprizler yapmak için de özel tasarım etiket kullanabilirsiniz. Özel hediyeler ya da organizasyonlar için her tür etiket tasarlanabilir. Yapacağız organizasyona göre renk, yazı, model ve boyut seçebilirsiniz. Model ve boyutlar arasından seçim yapamazsanız, özel tasarım etiket üreticisi ile iletişime geçerek istediğiniz gibi özel ve farkı etiketler yaratabilirsiniz. İnternetten araştırıp bulduğunuz bir resmi ekletebilir ya da başka bir hediye dağıtıldığında gördüğünüz tasarımı isteyebilirsiniz. Özel tasarım hediyelik yapan sosyal medya hesaplarını takip ederek, beğendiklerinizi kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz etiketler arasından en beğendiğinize karar verdikten sonra etiketleri bastırmak için internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Vereceğiniz siparişlere göre üretim süresi farklı olabilir. Ödeme seçenekleri ve kargo işlemleri hakkında bilgiye ilgili web sayfalarından ulaşabilirsiniz. Çoklu alımlarda kargo bedeli genel olarak alınmaz, ama az sayıda etiket bastıracaksanız kargo ücreti ödeyebilirsiniz. Toplu alım yapmanız hem fiyat açısından hem de ücretsiz kargo için avantajlı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Acil Durum Levhaları

Uyarı İkaz Levhaları